Młody Kreator Sztuki Kulinarnej 2017  – zgłoszenia

Wydarzenia

Młody Kreator Sztuki Kulinarnej 2017 – zgłoszenia

29 listopada 2016

Do 11 grudnia potrwa pierwszy etap XIII edycji ogólnopolskiego konkursu kulinarnego dla uczniów szkół o profilu gastronomicznym – Młody Kreator Sztuki Kulinarnej 2017. Na adres mailowy: elzbieta.gizinska@unilever.com należy przysłać zgłoszenia zawierające propozycję przygotowanej przez uczestnika, autorskiej receptury potrawy, zgodnej z tematem konkursu, wraz ze zdjęciem potrawy. W recepturze muszą zostać wykorzystane następujące produkty: dowolny rodzaj i wielkość krewetek oraz minimum jeden rodzaj Primerby Knorr Professional. Spośród wszystkich nadesłanych w tym etapie zgłoszeń komisja wybierze 24 najciekawsze receptury, których twórcy przejdą do drugiego etapu konkursu. Lista uczestników zostanie zamieszczona na stronie www.ufs.com w terminie do dnia 23 grudnia. Organizatorem konkursu jest Unilever Food Solution. Więcej informacji na stronie www.ufs.com