Lista drużyn zakwalifikowanych do konkursu IX mistrzostwa Polski w Podawaniu Baraniny.
Adam Rokicki, Robert Pęcherzewski – restauracja „Endorfina” Warszawa
Katarzyna Rogowska, Izabela Zemła – restauracja „Acolada” Katowice
Kamil Dąbrowski, Dariusz Borysiak – restauracja „Kuźnia Kulturalna” Warszawa
Kamil Aleksy, Marek Łoboda -hotel „Monopol” Wrocław
Tomasz Ciaś, Sylwester Durda -hotel „Atena” Mielec
Przemysław Wieloch, Piotr Krogulec -restauracja „Jan” Bełchatów
Andrzej Barczynski, Rafał Sawicki – restauracja “Zagończyk” Unisław
Kamil Pindych, Sławek Teter -„Dwór Dwikozy”
Miłosz Kępka, Roman Dziwisz – hotel „Hugo” Kędzierzyn-Koźle
Drużyna rezerwowa
Fero Stranava Team – Słowacja