Firma Pernod Ricard Polska wraz z marką Martell oraz Grupą Anders rozpoczęły przygotowania do organizacji wyjątkowego wydarzenia – XII Ogólnopolskiego Konkursu Młodych Talentów Sztuki Kulinarnej l’Art de la cuisine Martell 2014.
– Nasz XIV-wieczny zamek krzyżacki to miejsce z ogromną tradycją, także kulinarną. Dawna siedziba komtura, w której rycerze zakonni jadali zwierzynę i ryby z okolicznych jezior i lasów, dziś także słynie z rozmaitości smaków i aromatów. Wielkim zaszczytem i honorem będzie zatem dla nas przyjęcie wspaniałych gości w murach tego niezwykłego miejsca w dniach 28.02 – 02.03.2014 r. – mówi Łukasz Kundzicz, Dyrektor ds. Marketingu i Sprzedaży Hotel Zamek Ryn****.
W programie m.in:
28.02.2014 r.
* odprawa uczestników
* wieczór w podziemiach
01.03.2014 r.
* konkurs kulinarny na zamkowym dziedzińcu
* prezentacje sponsorskie
* warsztaty kulinarne
* gala na zakończenie konkursu