Marcowy numer Poradnika Restauratora w wersji papierowej trafia już do przedstawicieli branży HoReCa w całym kraju.
Zapraszamy do zapoznania się z tematem miesiąca pt. „Menu śniadaniowe – czego oczekują goście?”, gdzie wypowiadają się m.in. Agnieszka Wilbrandt (szefowa kuchni Restauracji Oranżeria w Hotel SPA Dr Irena Eris Wzgórza Dylewskie), Małgorzata Figarska (szefowa gastronomii Hotel Manor House SPA), Szczepan Orczykowski (kierownik śniadań Zamek Topacz) czy Dorota Nidzgorska-Mazonik (dyrektorka ds. hotelarstwa i standardów jakości Grupa Górskie Resorty).
Warto przeczytać rozmowę z Jarosławem Karolczykiem, dyrektorem generalnym Hotelu Zamek Gniew. A także artykuł pt. „Kobiety w gastronomii”.
W najnowszym wydaniu znajdą Państwo również materiały poradnicze jak m.in. „5 trendów wege w Polsce na 2025 rok” Katarzyny Gubały, „Miksy smaków i tekstur” Alana Ławrynowicza, „Lunch – jak go przygotować, aby na nim zarabiać?” Jakuba Wolskiego czy „Pułapki inwestycji w HoReCa” Jarosława Walczyka.
Polecamy popularne działy, takie jak nowości oraz kadr.
Miłej lektury ze świata HoReCa!