Już 28 listopada w hotelu Courtyard by Marriott w Gdyni odbędzie się konferencja gastronomiczna – Made Restaurant. Nie może tam Państwa zabraknąć!
Podczas gdyńskiej konferencji organizatorzy będą prezentować najnowsze trendy w branży, inspirować do innowacyjnych działań i wspólnie poszukiwać przewag konkurencyjnych – zarówno po stronie restauratora, jak i dostawcy. A to wszystko w oparciu o „z życia wzięte” case studies i wystąpienia ekspertów branży gościnności.
Program MADE Restaurant w Gdyni został podzielony na następujące bloki tematyczne:
• Bądź 3 kroki przed… Dzięki motywacji
• Bądź 3 kroki przed… W zarządzaniu biznesem
• Bądź 3 kroki przed.. Dzięki znajomości trendów –PANEL Z UDZIAŁEM EKSPERTÓW MIĘDZYNARODOWYCH z Norwegii i Rosji!
• Bądź 3 kroki przed… W Marketingu
Podczas konferencji uczestnicy będą wspólnie dyskutować o znaczeniu pasji w poszukiwaniu motywacji do działania, o niestandardowych działaniach marketingowych, o poszukiwaniu idealnego kelnera do swojej restauracji, o znaczeniu CSR w budowaniu siły swojej marki oraz o tym, czy warto podejmować współpracę z influencerami? Na gdyńskiej scenie hotelu Courtyard by Marriott staną m.in.: Maciej Sobolewski (Bobby Burger), Rafał i Piotr Wałęsowie (Sztuczka, Sztuczka Bistro), Maciej Zawadzki (m.in. Mondo di Vinegre), Ewa Malika Szyc-Juchnowicz (Malika, Machina Eats&Beats), Bartosz Filipowicz (Falla), Gaweł Czajka (Cały Gaweł), Agnieszka Haponiuk (Trójmiasto.pl)… A to zaledwie kilka nazwisk z całej listy naszych Ekspertów!
NIESPODZIANKA!
Wpisując przy zakupie biletu kod rabatowy madepk otrzymasz 10% rabatu.
Poradnik Restauratora jest partnerem medialnym tego wydarzenia.