6 maja we Wrocławskim Centrum Kongresowym w Hali Stulecia widzimy się na wyjątkowej edycji Made FOR Restaurant, która odbywa się we współpracy z Miastem Wrocław! Poradnik Restauratora jest partnerem medialnym tego wydarzenia.
Konferencja hybrydowa z ekspertami i liderami branży
TOP 100 Restauratorów Forbes&Made FOR Restaurant – kategoria Kuchnia etniczna
Kulinarna wystawa interaktywna – Cross The Borders
After Party w Restauracji Przystań&Marina
Gdzie? Wrocławskie Centrum Kongresowe | Hala Stulecia
Kiedy? 6 maja 2025 | 12:00 – 24:00
To będzie dzień pełen inspiracji, mocnych „insightów” i praktycznej wiedzy! Dołącz do liderów gastronomii i odkryj, jak rosnąć z impetem!
Warunki uczestnictwa w konferencji
udział bezpłatny dla właścicieli i pracowników lokali gastronomicznych i firm cateringowych oraz mediów – obowiązuje wcześniejsza rejestracja.
bilety dla producentów i dostawców dla branży HoReCa.
Liczba miejsc ograniczona – ZAPISZ SIĘ JUŻ TERAZ!
Rejestracja: https://forsolutions.pl/madeforrestaurant-wroclaw-2025/
Nie czekaj – FAST GROWING zaczyna się właśnie teraz!
oprac. H.Handkowska