Top 10 kreatorów restauracji w kategorii Experience&Design jest już znane. To ich wskazało jury analizując mapę całej Polski. Są wśród nich restauratorzy z Poznania, Kołobrzegu, Wrocławia, Warszawy, Trójmiasta.
Piotr Popiński – Eliksir by Dom Wódki, Muzeum Wódki, Czerwony Wieprz, The Roots Bar&more
Martin Gimenez Castro – Tuna, Ceviche
Maciej Nowaczyk i Beata Ziajka – La Maddalena
Marta Gessler – Qchnia Artystyczna, Warsztat Woni
Michael Motz – Stacja Food Hall, Food Town w Fabryce Norblina
Krzysztof Cybruch – Montownia, Targ Śniadaniowy
Magda i Marcin Jasiura – Noriko Omakase Sushi, Warszawa
Sławomir Kimaszewski – Mamma – free people space, Fuego
Marcin Smoczyński – Fromażeria ,Witek Iwański, Marcin Ruczyński – Hub Praga
Będzie można poznać ich już na konferencji hybrydowej Made For Restaurant, 6 listopada w Radisson Blu Hotel, Sopot. Przypominamy, że nadal otwarta jest rejestracja na wydarzenie online.
Poradnik Restauratora jest partnerem medialnym tego wydarzenia.