6 listopada w Radisson Blu Hotel odbędzie się kolejna edycja Made For Restaurant w partnerstwie z miastem Sopot. To będzie także inauguracja badania i raportu „For Restaurant” stworzonego z ARC Rynek Opinia, z którego dowiemy się, w jakiej kondycji jest branża gastro. Poradnik Restauratora jest partnerem medialnym tego wydarzenia.
Zajmiemy się sferą, która daje restauracji moc budowania emocji i przyciągania gości – Sferą Estetyki i Doświadczeń. To najtrudniejszy element tworzenia tego biznesu, poczynając od dźwięków, zapachów, światła, a na smaku kończąc. Ulotny, a my chcemy go złapać i zrozumieć poprzez spektakl kulinarny na 10 stołach tworzony przez szefów kuchni i barmanów oraz prof. Annę Królikiewicz, która pomoże uporządkować wizję artystyczną. W dobie lęku o skuteczność biznesową, o przychody, o zmiany, chcemy dać Wam inspiracje do tworzenia miejsc i wydarzeń, które zaciekawią i przyciągną gości. Zbierzemy je od czołowych polskich restauratorów, managerów i szefów kuchni. SOS dla Gastro to nie tylko liczby, aplikacje, kalkulacje, ale również inspiracje z wakacyjnych podróży, kulinarnych study tour oraz wiele przyjemności z odwiedzin najcudowniejszych restauracji świata. Zbierzemy je w Mapę Przeżyć For Restaurant – mówi Agnieszka Małkiewicz, prezes zarządu For Solutions.
Chcesz dowiedzieć się więcej i wziąć udział w tym niezwykłym wydarzeniu? Zarejestruj się TUTAJ