Lutowe wydanie Poradnika Restauratora już w dystrybucji

Aktualności

Lutowe wydanie Poradnika Restauratora już w dystrybucji

Lutowy numer Poradnik Restauratora dociera już od kilku dni do restauracji i przedstawicieli branży HoReCa w całej Polsce.

W magazynie przed Targami Expo Sweet (25-28.02) polecamy temat miesiąca pt. „Magia słodkości – trendy w cukiernictwie 2024 r.!”, gdzie wypowiadają się m.in. Michał Iwaniuk, szef kreatywny cukierni z Belvedere Gourmet Group, Marek Moskwa, właściciel i twórca autorskiej cukierni Cremo czy Magdalena Adamska, Project Manager – Technical Advisor Kaiser Patisserie.

Warto przeczytać rozmowę z Michałem Doroszkiewiczem, właścicielem autorskiej pracowni cukierniczej OVO w Poznaniu oraz doradczej firmy w dziedzinie cukiernictwa Pastry Lab, a także laureatem Hermesa Kulinarnego „Poradnika Restauratora” 2023 w kategorii cukiernictwo.

Na naszych łamach nie zabrakło również materiałów poradniczych m.in. Marcina Sobola, prezesa Euro-Toques Polska – „Live cooking w gastronomii”, Bogumiła Przybylaka, szefa kuchni Cucina 88, Polska Inicjatywa Kulinarna – „Menu na bazie afrodyzjaków”, Krystiana Sosnowskiego, szefa kuchni Skipper Hotel, Polska Inicjatywa Kulinarna – „Brunch czyli trendy na stołach śniadaniowo-obiadowych”.

Poza tym ciekawy materiał Katarzyny Kalinowskiej z Kancelarii Adwokata i Doradcy Restrukturyzacyjnego Pawła Lewandowskiego „System kaucyjny w gastronomii?”, firmy Cushman & Wakefield „Czy rok 2024 przyniesie dalsze ożywienie w branży hotelowej? oraz Kingi Rylskiej „Goście zagraniczni w restauracji. Jak ich przyciągnąć i zachwycić?”.

Zachęcamy również do przeczytania popularnych działów, takich jak nowości oraz dział w kadrze.

Miłej lektury ze świata HoReCa!

Udostępnij artykuł