Da Grasso otworzyła kolejną restaurację w Łodzi. W dzielnicy Bałuty, przy ul. Łagiewnickiej 65A można już spróbować dań oraz pizzy Da Grasso.
Da Grasso to największa w Polsce sieć pizzerii i restauracji zlokalizowanych w blisko 150 miastach. W lokalach serwuje się wspaniałą pizzę z dwoma smacznymi sosami, grillowane mięsa, ryby, makarony oraz sałatki i desery. Od września w całej sieci Da Grasso wprowadzony został także nowy dział tematyczny poświęcony popularnym daniom kuchni meksykańskiej.
– Nasze restauracje to miejsce dla wszystkich wielbicieli nowych smaków. Duży wybór makaronów, grillowane mięsa i ryby, sałatki oraz zupełnie nowe dania meksykańskie – tortille, quesadille i nachos. Łodzianie znają już naszą pizzę i inne smaki Da Grasso. Teraz mogą ich spróbować także na Bałutach – powiedziała Magdalena Piróg, Wiceprezes Zarządu Da Grasso Sp. z o.o.
Pierwszy lokal Da Grasso powstał w Łodzi pod koniec lat 90., zyskując uznanie dzięki dużej oraz smacznej pizzywyjątkowemu wystrojowi wnętrz i miłej atmosferze. W kolejnych latach marka Da Grasso zaistniała z sukcesem jako sieć franczyzowa, skupiająca pizzerie i restauracje na terenie całego kraju. oraz