27 listopada w City Hotelu w Bydgoszczy odbędzie się konkurs kulinarny – Kujawsko-Pomorskie Potyczki Kulinarne. Jest to już XIII edycja tego konkursu. W tym roku tematem konkursu będzie mięso wołowe firmy Sokołów przedstawione w formie Black Box. Organizatorem konkursu jest Dariusz Gwiazda.
Lista uczestników XIII Kujawsko-Pomorskich Potyczek Kulinarnych:
Michał Jakubowski – Hotel Filmar w Toruniu
Arkadiusz Diakowski – Restauracja Mi Lulo we Wrocławiu
Paweł Wojtysiak – Hotel Park w Poznaniu
Kamil Kubiak – Restauracja Motywy w Łodzi
Przemysław Bednarz –Hotel Bonifacio w Sochacinie
Marcin Gajowniczek – Restauracja Amber Room w Warszawie
patyk Schubert – Hotel Zamek Gniew w Gniewie
Patryk Mach – Hotel Blue Diamond Active Spa w Nowej Wsi k/Rzeszowa
Daniel Twardo –Hotel Brant w Wiązownej
Artur Maćkowiak – West Baltic Resort and Spa w Świnoujściu
Karolina Wiśniewska – Hotel Wellness Prowita w Kołobrzegu
Krzysztof Kronkowski –Hotel Habenda w Budzyniu