Ruszył nowy serwis internetowy Limito You Can Cook. Jest on poświęcony w całości daniom z ryb i owoców morza. Znajdziemy tu ciekawe porady na temat przyrządzania ryb i owoców morza przygotowane przez Rafała Targosza, Ambasadora Kulinarnego marki Limito, Szefa Kuchni Hotelu Unicus w Krakowie. Dodatkowo na łamach serwisu będą publikowane informacje na temat roli ryb i owoców morza w żywieniu oraz informacje na temat zdrowego odżywiania. Wraz z uruchomieniem serwisu wystartował konkurs kulinarny. Tematem jest Danie z Łososia Norweskiego lub innych ryb i owoców morza. Aby wziąć udział w konkursie należy zalogować się na serwisie Limito YouCanCook i w formularzu konkursowym umieścić przepis i zdjęcie. Potrawy oceniane będą przez Internautów oraz Jury złożone z przedstawicieli Limito i Koziego Grodu! Nagroda to weekend w sercu Kaszub – w Kozim Grodzie oraz półmiski i bluzy kucharskie Limito. Konkurs potrwa do 15.01.2011.