„l’Art de la cuisine Martell” 2014 – uczestnicy

Newsy

„l’Art de la cuisine Martell” 2014 – uczestnicy

13 lutego 2014

Lista Uczestników zakwalifikowanych do konkursu „l’Art de la cuisine Martell” 2014. Konkurs odbędzie się 28 lutego – 02 marca br. w hotelu Zamek Ryn****.

1.                  Tomasz Moczkowski i Kamil Wierzbowski –  Restauracja Concept 13 – Warszawa

2.                  Yassin Aithaddou i Kalandyk Michał –  Radisson Blu Hotel- Wrocław

3.                  Bartłomiej Witkowski i Kamil Werewka – Copernikus Hotel- Toruń

4.                  Saguła Sławomir i Łukasz Pawlikowski – Hotel Zbójnicówka – Bukowina Tatrzańska

5.                  Łukasz Jasiński i Piotr Czrnynoga – Wodna wieża – Pszczyna

6.                  Przemysław Gryz i Łukasz Ziętek – Restauracja Amber Room – Warszawa

7.                  Daniel Olas i Karolina Wiśniewska – Hotel Zdrojowy PRO VITA – Kołobrzeg

8.                  Dominik Ulko i Mateusz Jarosławski – Haston City Hotel – Wrocław

9.                  Sylwia Dorotkiewicz i Adrian Depta – Restauracja Biała Róża – Kraków

10.             Kamil Raczyński i Adam Ludwiński – Restauracja Aruana – Serock

11.             Mateusz Gazda i Patryk Stępiński – Hotel BoniFaCio SPA & Sport Resort – Kępa

12.             Adam Ronka i Bartosz Turowski – City Park Hotel & Residence – Poznań

13.             Wojciech Łatyszkiewicz i Marek Ciureja – Pałac Mierzęcin – Mierzęcin

14.             Łukasz Grzesik i Maciej Sienkiewicz – Restauracja Winnica – Zielona Góra

15.             Łukasz Płowski i Piotr Kuziela – Makro Cash and Carry Polska S.A. – Warszawa

16.             Marta Strózik i Łukasz Wojtas – HOTEL SPA DR IRENA ERIS Wzgórza Dylewskie Sp. z o.o. – Wysoka Wieś