Lista Uczestników zakwalifikowanych do konkursu „l’Art de la cuisine Martell” 2014. Konkurs odbędzie się 28 lutego – 02 marca br. w hotelu Zamek Ryn****.
1. Tomasz Moczkowski i Kamil Wierzbowski – Restauracja Concept 13 – Warszawa
2. Yassin Aithaddou i Kalandyk Michał – Radisson Blu Hotel- Wrocław
3. Bartłomiej Witkowski i Kamil Werewka – Copernikus Hotel- Toruń
4. Saguła Sławomir i Łukasz Pawlikowski – Hotel Zbójnicówka – Bukowina Tatrzańska
5. Łukasz Jasiński i Piotr Czrnynoga – Wodna wieża – Pszczyna
6. Przemysław Gryz i Łukasz Ziętek – Restauracja Amber Room – Warszawa
7. Daniel Olas i Karolina Wiśniewska – Hotel Zdrojowy PRO VITA – Kołobrzeg
8. Dominik Ulko i Mateusz Jarosławski – Haston City Hotel – Wrocław
9. Sylwia Dorotkiewicz i Adrian Depta – Restauracja Biała Róża – Kraków
10. Kamil Raczyński i Adam Ludwiński – Restauracja Aruana – Serock
11. Mateusz Gazda i Patryk Stępiński – Hotel BoniFaCio SPA & Sport Resort – Kępa
12. Adam Ronka i Bartosz Turowski – City Park Hotel & Residence – Poznań
13. Wojciech Łatyszkiewicz i Marek Ciureja – Pałac Mierzęcin – Mierzęcin
14. Łukasz Grzesik i Maciej Sienkiewicz – Restauracja Winnica – Zielona Góra
15. Łukasz Płowski i Piotr Kuziela – Makro Cash and Carry Polska S.A. – Warszawa
16. Marta Strózik i Łukasz Wojtas – HOTEL SPA DR IRENA ERIS Wzgórza Dylewskie Sp. z o.o. – Wysoka Wieś