Kulinarny Puchar Polski 2014 – skład Jury

Newsy

Kulinarny Puchar Polski 2014 – skład Jury

17 września 2014

Za kilka tygodni najważniejszy w polskiej gastronomii konkurs dla profesjonalistów – Kulinarny Puchar Polski.

Nominowani kucharze oraz finalny efekt ich pracy, czyli dania konkursowe, będą oceniane w kategoriach: prezentacja potrawy, smak potrawy, przygotowanie zawodowe oraz mise en place i czystość.

Punkty, zgodnie z nowymi formularzami oceny, będzie przyznawało międzynarodowe Jury po przewodnictwem Zenona Hołubowskiego, certyfikowanego jurora WACS w składzie:

Sędziowie Finału:

Paraschos Anxiotis

Daniel Ayton

Harald Fragel

Miroslav Kubec

Jonas Larsson

Milan Sahanek

Sędziowie Półfinału:

Jean Bos

Grzegorz Labuda

Jerzy Pasikowski

Mirosław Reszczyk

Sędziowie Techniczni:

Wojciech Harapkiewicz

Ernest Jagodziński.

Informacje o Jurorach tegorocznej edycji prezentujemy na www.kpp.mtp.pl