22 października w Seidorf Mountain Resort odbył się Kulinarny Dzień na Szczycie Góry.
Tomasz Czarnecki, szef kuchni restauracja Szyszka w Hotelu Seidorf wraz ze znakomitymi szefami kuchni: Rafał Koziorzemski (restauracja Fisherman, Sopot), Paweł Stawicki (restauracja Scoria, Bydgoszcz), Dawid Łagowski (restauracja w Ilonn Hotel, Poznań), Karol Sankowski (restauracja Przystań&Marina, Wrocław), Daniel Ottlik (restauracja Szyszka Hotel Seidorf), Konrad Korszla (szef cukierni Heron Live Hotel), Grzegorz Fic (restauracja Albertina, Kraków) przygotowali 16 setowe menu degustacyjne.
W trakcie wydarzenia zostało zaserwowane śniadanie, lunch z pairingiem koktajli oraz uroczysta kolacja z pairingiem win.
O oprawę artystyczną zadbał Adam Kalinowski, finalista The Voice of Poland. A całość poprowadził Paweł Gruba.
fot. Seidorf Mountain Resort