Gastronomia w okresie wakacyjnym jest jedną z najbardziej zapracowanych branż, szczególnie w regionach i miejscowościach turystycznych. A gdyby była możliwość uciec na chwilę z kuchni?
6 lipca o godz. 18.00 w Cukrowni Żnin, podczas konkursu kulinarnego Archimagirus Tradyjcja i Nowoczesność odbędzie się konferencja dla kucharzy i właścicieli restauracji pod nazwą „KULINARNA PODRÓŻ Z QAFP”. Podczas sześciodaniowej kolacji, uczestnicy będą mogli poznać i posmakować dań z użyciem kulinarnego mięsa wieprzowego ze znakiem QAFP, a kolację przygotuje dla nich ambasador kampanii „Jakość dla Gastronomii”, Wojciech Wojtkowiak.
Nieprzypadkowo w tytule znalazło się słowo „podróż”, przeniesiemy się bowiem w różne zakątki świata, aby zainspirować kucharzy o różnych specjalizacjach i nurtach smakowych. Słodkim zwieńczeniem kolacji będzie deser, oczywiście z użyciem wieprzowiny QAFP!
Kampania wystartowała kilka tygodni temu pod hasłem „Najlepsi Serwują Jakość”. Kulinarne mięso wieprzowe QAFP szturmem podbija kolejne, polskie restauracje.
To nie jest zwykłe mięso – mówi nam ambasador kampanii. Jego zapach, smak, wygląd, to wszystko sprawia, że zarówno kucharze jak i goście znów zachwycają się wieprzowiną. Warto pojawić się na konferencji i osobiście sprawdzić tą jakość, a gwarantuję, że jest ona najwyższa.
Ostatnie, wolne miejsca czekają na rezerwację u organizatorów. Zapraszamy zarówno kucharzy jak i właścicieli restauracji, którzy chcieliby dołączyć do grona najlepszych, serwujących gwarantowaną jakość QAFP.
Link do rejestracji: https://app.evenea.pl/event/archimagirus/
Prosimy o wybranie biletu „Konferencja QAFP”.