21 kwietnia 2017 r. w Pijalni Wód Inowrocławianka w Inowrocławiu odbędzie się konkurs kulinarny Kujawsko-Pomorskie Potyczki Kulinarne. Organizatorem konkursu jest Szef Kuchni, Dariusz Gwiazda. Tematem przewodnim konkursu jest udziec sarni i trufla czarna.
Kujawsko-Pomorskie Potyczki Kulinarne to konkurs, który przez lata zdobył statut konkursu ogólnopolskiego i jest nominowany do Kulinarnego Pucharu Polski.
Zgłoszenie do udziału w konkursie należy przesłać do 28 lutego 2017 r. Zwycięzców konkursu wyłoni profesjonalne jury. Oficjalne ogłoszenie wyników nastąpi po konkursie w dniu 21 kwietnia o godz. 19:00 w Pijalni Wód Inowrocławianka. Zwycięzca otrzyma statuetkę od Prezydenta Miasta Inowrocławia i nominację do KPP 2017.
Przyjęcia zgłoszeń dariusz.gwiazda@city-hotel.pl