Amuse-bouche
-ozory z jelenia
ciasto drożdżowe/kawior wiśniowy/sernik chrzanowy
Primitivo di Manduria
Przystawka zimna
-makrela
burak/ogórek/ziemniak z ogniska
Wachtenburg Winzer Riesling
Przystawka ciepła
-comber z królika
pasternak/śliwka/papier ziemniaczany
Danie główne rybne
-jesiotr
skorzonera/jarmuż/borowik
Wachtenburg Winzer Riesling
Intermezzo
-kruszon z Krzeszowa
owoce/białe wino/woda gazowana
Danie główne mięsne
-polędwica z dzika
kulebiak/demi gloace/marchew/jeżyna/piana jałowcowa
Primitivo di Manduria
Deser I
-sernik
pietruszka/biała czekolada/bez
Rosolis kawowy
Deser II
-dekonstrukcja szarlotki
kruche ciasto/jabłko/trawa żubrowa/wanilia.
Kamil Tłuczek jest laureatem kulinarnych Mistrzostw Polski, zdobywcą 3-go miejsca w Kulinarnym Pucharze Polski 2018, szefem kuchni kilkukrotnie nagradzanej w Plebiscycie Gości Restaurant Week Restauracji Patio.
Dawid Grucel to od 2017 roku członek Poland National Culinary Team, osobisty kucharz Narodowej Reprezentacji Polskiej Siatkówki. Srebrny medalista na Culinary Word Cup Luxemburg 2018 oraz IKA Culinary Olimpics Stuttgart 2020. Finalista Wine&Food Noble Night 2019.
Więcej szczegółów znajduje się tutaj: https://www.facebook.com/events/322072052554261/
Rezerwacje pod numerem telefonu: 17 250 00 00 lub pod adresem e-mail: info@grand-hotel.pl