Skład jury degustacyjnego: Michał Doroszkiewicz, Andrea Camastra, Tomasz Deker, Grzegorz Fic, Paweł Stawicki, Daniel Ayton, Alon Than, Robert Skubisz.
Organizatorem konkursu jest Mariusz Gachewicz, a współorganizatorami są Paweł Mieszała i Jarosław Karolczyk, dyrektor generalny Hotelu Zamek Gniew ****w Gniewie.
Lista uczestników konkursu:
Drużyna 1
Roman Serdiuk szef
Mikołaj Sobora
Vitali Kovalenko
Drużyna 2
Tomasz Ziółkowski szef
Oliwer Kowlaczyk
Oskar Wiewiórski
Drużyna 3
Przemysław Gościniak szef
Bartłomiej Kornacki
Mikołaj Baryłka
Drużyna 4
Sebastian Maliszewski
Przemysław Onyszkiewicz
Marcel Zawadzki
Drużyna 5
Tomasz Soczumski szef
Ewelina Soboń
Maciej Kasprzyk
Drużyna 6
Michał Soliwoda szef
Mateusz Galbarczyk
Radosław Szulc
Drużyna 7
Radosław Gierłatowski szef
Aleksandra Płocharczyk
Mateusz Janusz
Drużyna 8
Andrzej Gołąbek szef
Krzysztof Lisiak
Wojciech Rzepecki.
HARMONOGRAM skrócony
03.09.2020 czwartek
Odprawa drużyn 12:30 (tu zapraszamy szczególnie partnerów złotych)
Start drużyn – przygotowanie 14:30 – 18:45
Kolacja filmowa 18:30 – 23:00.
Start filmu 20:00
04.09.2020 piątek KONKURS GŁÓWNY
Konkurs 10:00 – 18:20
Strefa food truck 11:00 – 17:30
GALA 20:30 – 4:00
Kolacja bufetowa (zgodnie z obowiązującymi zasadami bezpieczeństwa) od 20:30
Oficjalne powitanie 20:50
Koncert 21:00 – 22:15
Część oficjalna 22:15
UWAGA: Wejście wyłącznie dla posiadaczy opasek. Opaski do odbioru w recepcji hotelu.
Lista gości według zaproszeń oraz zgłoszeń od partnerów wydarzenia i rejestracji online Nad bezpieczeństwem gości będzie czuwać ochrona.
Obowiązują maseczki jeśli nie będzie przestrzegany dystans 1,5 m.
Szczegółowe informacje dotyczące bezpieczeństwa będą rozdawane na recepcji podczas przyjazdu. Obowiązujący dress code: creative black tie
Ze względu na charakter gali wejście wyłącznie dla osób pełnoletnich.
UWAGA: Ze względu na obowiązujące obecnie przepisy każdy uczestnik, w tym każda osoba oddelegowana z firm partnerskich musi zgłosić swój udział online wypełniając formularz na www.lekcjesmakow.pl zakładka Archimagirus, formularz rejestracyjny.
Wydarzenie zostanie przeprowadzone z zachowaniem zasad, które będą obowiązywały w dniu wydarzenia. Uczestnicy są zobowiązani do ich przestrzegania.
Kontakt dla firm chcących wziąć udział w wydarzeniu oraz akredytacja dla mediów: Aneta Tyczyńska tel. 607 555 707 lub mail: konkurs@chefsonly.pl
Rejestracja listy gości na miejscu wydarzenia zostanie zamknięta 4 września o godz.12.
Rezerwacja pokoi na terenie Zamku Gniew: Mariusz Gachewicz tel. 502 155 182. Ilość miejsc w obiekcie ograniczona.
oprac. red.