Po niedawnym otwarciu lokalu w Gdańsku, w najbliższą sobotę (12.06.) Krowarzywa zaprasza miłośników wegańskich burgerów do odwiedzenia nowego lokalu w Szczecinie. Będzie to już druga restauracja w tym mieście i dziewiętnasta w sieci Krowarzywa.
Otwiera ją Ewa Balcerzak, do której należy również pierwszy lokal w Szczecinie, przy ul. Monte Cassino 3.
W ofercie Krowarzywa można znaleźć flagowe wegańskie burgery, wrapy, zdrowe sałatki czy Vegan Kebab, a także domową lemoniadę oraz firmowe napoje butelkowe.
Polecamy również nasze nowości czyli czerwcowy Smak Miesiąca – Seitan Hoisin, ziemniaczki hashtagi czy nachosy bio z wegańskim serem. Krowarzywa poszukuje kolejnych franczyzobiorców i multi-franczyzobiorców w Warszawie, Katowicach, Lublinie, Poznaniu, Wrocławiu, Częstochowie i Zakopanem. W warunkach pandemii powstało już 6 lokali Krowarzywa w całej Polsce, a 3 kolejne są w trakcie przygotowania – mówi Marcin Suski, manager ds. rozwoju sieci i projektów strategicznych Krowarzywa.