Konkurs MakaronoMania za nami

Wydarzenia

Konkurs MakaronoMania za nami

30 października 2018

17 października, w Hali Koszyki, w Warszawie odbył się wielki finał MakaronoManii, którego inicjatorem był Unilever Food Solutions. Zmagania dziesięciu uczestników oraz finałowe dania oceniali szefowie kuchni: Tomasz Purol i Tomasz Grabski oraz blogerki kulinarne: Katarzyna Kubrycz „Z widelcem po Wrocławiu” oraz Anna Kosterna-Kaczmarek „Czosnek w Pomidorach”. Pierwsze miejsce wywalczył Jan Buczek z restauracji Czarna Owca w hotel Piwniczna SPA & Conference (6 tys. zł oraz KitchenAid). Drugie miejsce przypadło Krzysztofowi Maciejskiemu z restauracji Prawdzic Pałac (4 t ys. zł oraz KitchenAid), a trzecie Michałowi Krzysiakowi z restauracji w Dworze Choiny (2 t ys. zł oraz KitchenAid).