Chcesz zgłębić tajniki największego cateringu na świecie, spędzić niezapomniane chwile i poznać prawdziwy smak Oktoberfest?Weź udział w konkursie organizowanym przez Fundację Klubu Szefów Kuchni i firmę Winterhalter! Motywem przewodnim jest błękitne danie cateringowe.
Potrawy konkursowe będą oceniane w dwóch etapach. Laureaci trzech pierwszych miejsc wyjadą z Mistrzem kulinarnym Robertem Sową do Monachium na Oktoberfest Winterhalter Vip Tour. Zainteresowanych udziałem prosimy o zapoznanie się z Regulaminem Konkursu i wypełnienie Formularza zgłoszeniowego dostępnego na stronach: www.fundacja-ksk.pl i www.winterhalter-online.pl
Zasady konkursu:
Udział w konkursie mogą wziąć osoby w wieku od 18-25 lat, uczące się w szkole gastronomicznej lub/i pracujące w gastronomii. Każdy uczestnik musi wejść na facebooka i polubić: http://www.facebook.com/WinterhalterGastronomPolska następnie należy wypełnić FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY a w nim:
a. podać składniki
b. użyć co najmniej jeden produkt ekologiczny
c. podać sposób przyrządzenia potrawy
d. załączyć 1-2 zdjęcia potrawy
e. wyrazić zgodę na przetwarzanie danych osobowych
f. zaakceptować regulamin
FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY wraz ze ZDJĘCIEM należy wysłać na adres konkurs@winterhalter.com.pl
Informacje o konkursie:
Termin konkursu:
I etap: od 7. maja do 6. czerwca 2012
II etap: 11. czerwca 2012 do 9. lipca 2012
Sposób rozstrzygnięcia:
I etap: potrawy oceniane będą przez specjalnie powołane jury: Robert Sowa, Jerzy Pasikowski, Maria Wajs-Witkowska, przedstawiciele mediów. Zostanie wytypowanych 9 propozycji dań cateringowych
II etap: 9 wybranych przez jury dań zostanie umieszczonych na facebooku
Kryteria oceny potraw:
I etap: oryginalność, kreatywność, dobór składników,
II etap: zwyciężają trzy osoby, które uzyskają największą ilość kliknięć „lubię to”
Ogłoszenie wyników I etapu:
10. czerwca 2012 roku na stronach Organizatorów: (www.fundacja-ksk.pl, www.winterhalter-online.pl).