11 października w Warszawie odbędzie się Kongres Szefów Kuchni. Jest to największe spotkanie szefów kuchni w Polsce.
W debacie ekspertów Szefowie porozmawiają na temat: Trendy społeczne a gastronomia. W jaki sposób przygotować się na nadchodzące zmiany społeczne i rynkowe. W dyskusji udział wezmą m.in. Paweł Oszczyk, Szef restauracji La Rotisserie w Mamaison Hotel Le Regina Warsaw; Jarosław Uściński, Szef i właściciel restauracji Moonsfera oraz Prezes OSSKiC; Michał Molenda, Szef restauracji Kuchnia Otwarta; Karol Lisiński, Manager Centrum Doradztwa Kulinarnego Transgourmet.
Kongres to jedyna w swoim rodzaju okazja do wymiany poglądów pomiędzy Szefami z całej Polski. W trakcie wydarzenia będzie możliwość rozmowy z około 100 Dostawcami HoReCa. Nie zabraknie także warsztatów produktowych.
Udział dla Szefów Kuchni i ich Zastępców jest nieodpłatny. Rejestracja jest obowiązkowa.
Poradnik Restauratora jest patronem medialnym tego wydarzenia.