Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów już 8 października

Aktualności

Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów już 8 października

25 września 2024

8 października w Warszawie odbędzie się Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów. Poradnik Restauratora jest partnerem medialnym tego wydarzenia.

Tematy przewodnie tegorocznej edycji to kuchnia włoska, zarządzanie restauracją ze szczególnym naciskiem na przywództwo oraz produkt jako istotny element sukcesu. Na scenie pojawią się rozpoznawalni mówcy oraz uznani branżowi eksperci m.in. Jarosław Walczyk, Jarosław Uściński, Janusz Profus czy Andrea Camastra. Uczestnicy spotkają się, by skorzystać z części edukacyjnej oraz zapoznać się z aktualną ofertą dla HoReCa w części ekspozycyjnej. Możliwość posmakowania wielu produktów, w tym rynkowych nowości, jest równie ważnym atutem tego spotkania. W trakcie wydarzenia możliwe jest także poznanie oferty w zakresie wyposażenia dla gastronomii. W kongresie mogą bezpłatnie wziąć udział szefowie kuchni, restauratorzy i kucharze. Rejestracja jest obowiązkowa. Osoby spoza branży nie mogą uczestniczyć w wydarzeniu. Więcej: kongresszefowkuchni.pl/program.