Kongres Szefów Kuchni 2019

Wydarzenia

Kongres Szefów Kuchni 2019

26 kwietnia 2019

 

Każdy z wymienionych powyżej elementów wydarzenia jest niezwykle istotny. Szefowie kuchni poddani są dużej presji i pracują niezwykle intensywnie. Często zapominają, że na co dzień borykają się z dokładnie tymi samymi problemami co ich koledzy po fachu. Kongres Szefów Kuchni to okazja do tego, by porozmawiać z innymi szefami. Wydarzenie to jest dla wielu zbieganych szefów także jedynym momentem, kiedy mogą na spokojnie spróbować nowych pojawiających się na rynku produktów i przeanalizować dostępną ofertę spożywczą i sprzętową.

Kongres Szefów Kuchni od czterech lat podkreśla istotną rolę menedżerskich kompetencji wśród szefów. Misją wydarzenia jest umożliwienie rozwoju tych umiejętności. Dlatego w tym roku program jest niezwykle bogaty. Znajdą się w nim tematy takie jak:

Szef kuchni – Mistrz, Lider czy Manager?
Skuteczne zarządzanie personelem czyli szef kuchni, który potrafi mądrze wymagać. Stabilny i zgrany zespół na trudnym rynku pracy.
Relacje Szefa Kuchni z Menedżerem – podstawa sukcesu restauracji.
„Rewolucja kulinarna w kontekście trendów” czyli o rozwoju współczesnego rynku, szansach i zagrożeniach; o tym jak zmienia się gastronomia, dlaczego i po co , jak robić biznes i odnaleźć się w nowej trudnej rzeczywistości kulinarnej.
Czy to możliwe, że używająca tańszych produktów restauracja zarobi mniej? Czy wiesz co serwujesz?
Roślinne dania od kuchni – po co? Jak? Dla kogo? Czy już teraz?
Badania, trendy, realizacje – polska gastronomia i rosnąca popularność weganizmu.

Jak co roku nie zabraknie debat o palących problemach branży.

Szczegółowy program Kongresu: www.kongresszefowkuchni.pl/program 

Udział dla szefów Kuchni i ich zastępców jest bezpłatny. Rejestracja jest obowiązkowa.
Panel rejestracyjny Kongresu Szefów Kuchni: www.kongresszefowkuchni.pl/zarejestruj-sie

Więcej: www.kongresszefowkuchni.pl; https://www.facebook.com/kongresszefowkuchni/

Poradnik Restauratora jest partnerem medialnym tego wydarzenia.