Serdecznie zapraszamy wszystkich szefów kuchni i ich zastępców do udziału w Kongresie Szefów Kuchni. Jest to prestiżowe i największe w Polsce doroczne spotkanie szefów kuchni. Poradnik Restauratora jest patronem medialnym tego wydarzenia.
Tegoroczna edycja odbędzie się 9 października. Po raz pierwszy w warszawskim EXPO XXI przy ul. Prądzyńskiego 12/14. Udział dla szefów kuchni i ich zastępców jest bezpłatny. Rejestracja jest obowiązkowa.
W programie:
- W pogoni za modą, czyli gdzie są granice #modnejrestauracji?
- Jak utrzymać pracownika na konkurencyjnym rynku pracy. Przywództwo czy motywacja?
- DEBATA Rozwój polskiej gastronomii poprzez pomoc i naukę młodszego pokolenia
- Jak menu powinno opowiadać, zachęcać i budzić do życia ślinianki. Proste recepty i schematy zależnie od gościa dla jakiego miejsce jest dedykowane.
- Jak zwiększyć sprzedaż w restauracji?
- DEBATA Wypalenie zawodowe szefa kuchni jak z nim walczyć, a jak zapobiegać?
- Zdążyć przed wypaleniem – jak dbać o swoje nastawienie i myśleć o pracy by czerpać z niej energię.
Wydarzeniu towarzyszyć będą również warsztaty produktowe.
Szczegółowy program Kongresu: www.kongresszefowkuchni.pl/program
Panel rejestracyjny Kongresu Szefów Kuchni: www.kongresszefowkuchni.pl/zarejestruj-sie
Więcej: www.kongresszefowkuchni.pl