21 czerwca (wtorek) w Radisson Blu Hotel w Sopocie podczas konferencji hybrydowej Made For Restaurant „New Generation wśród restauratorów i influencerów” poznamy opowieści tych Top of The Top w kategorii Restaurator Nowej Generacji i Top Influencer kulinarny.
Zostaną poruszone następujące tematy:
Rewolucjoniści na rynku gastro – naśladować, czy patrzeć z pobłażaniem?
Influencer, bloger, vloger, dziennikarz – kto z nich jest wrogiem, a kto przyjacielem restauratora?
Zrównoważony rozwój biznesów gastro. Co musisz dzisiaj wiedzieć z zakresu prawa, HR, marketingu, ochrony środowiska? (opinie ekspertów z Europy)
Poradnik oszczędnego restauratora: high-tech, eko, HR, zarządzanie czasem.
Marketingowe ABC, czyli jak nie dać nabić się w butelkę „patodoradcom”?
New generation – nie mówimy o wieku. Mówimy o mentalności.
Bezpłatna rejestracja na konferencję w Sopocie dla restauratorów, ruszy w połowie maja.
Szczegóły już wkrótce.