26 października w Krakowie odbędzie się kolejna edycja konferencji Made For Restaurant. Przed nami spektakl teatralny, wystąpienia największych kreatorów gasto i publikacja praktyk „Kierunek Restauracja Przyszłości”.
Jaka będzie restauracja przyszłości? W jaki sposób restauratorzy mogą wprowadzić zrównoważone praktyki do swoich biznesów? Czy to się opłaca biznesowo i marketingowo? Dowiecie się tego podczas kreatywnego warsztatu online liderów gastronomii – Kierunek Restauracja Przyszłości, który odbędzie się 9 września. Zgłoszenia będą przyjmowane do 5 września. Efekty ko-kreatywnej pracy EIT Food poznamy już 26 października podczas konferencji Made For Restaurant – edycja Creators.
W czwartek, 9 września 15 liderów sektora HORECA spotka się, aby wspólnie zidentyfikować i wypracować zrównoważone praktyki dla gastronomii, także w kontekście pandemicznych doświadczeń i obecnych potrzeb branży. Punktem wyjścia do ko-kreatywnej pracy będą wyniki badania jakościowego EIT Food Polska nt. zrównoważonych praktyk w polskim sektorze HoReCa. EIT Food – organizator projektu Kierunek Restauracja Przyszłości, którego For Solutions jest Partnerem, do udziału w warsztacie zaprasza przedstawicieli gastronomii, którzy chcą mieć wpływ na to, aby branża była bardziej zrównoważona i odpowiedzialna oraz zaadoptowała się do nieuchronnie nadchodzących zmian. Nadszedł czas na wyznaczenie nowej strategii działań dla branży restauracyjnej.
Kandydaturę do udziału w warsztacie można zgłaszać na stronie REJESTRACJA – TUTAJ do 5 września. Zainteresowani zostaną poinformowanie o kwalifikacji na wydarzenie najpóźniej do 6 września. Organizatorzy ze wszystkich zgłoszeń wyłonią najlepszych uczestników warsztatu.