– Postanowiliśmy urozmaicić naszą ofertę o pozycje śniadaniowe, bo od dawna dochodziły do nas głosy, że burger z wołowiną nie dla każdego jest najlepszym posiłkiem rano. W naszych propozycjach śniadaniowych króluje jajko w różnej postaci oraz takie smaczne dodatki, jak autorski hummus czy grillowany boczek i guacamole. Z czasem planujemy wprowadzić do oferty śniadaniowej również coś na słodko – tłumaczy Jakub Aleksandrowicz, dyrektor marketingu Pasibusa.
W ofercie znalazły się m.in.: Polisz – z jajkiem sadzonym, białym sosem, grillowanym boczkiem i sałatą lodową, Jajamole – także z jajkiem sadzonym, hummusem, guacamole, chorizo, rukolą, zatarem i majonezem, Halamus – z hummusem, grillowanymi cebulą i pomidorem, serem cheddar, szczypiorem i majonezem, a także Boczuś – z jajecznicą, grillowanymi pieczarkami i boczkiem, serem cheddar, majonezem i szczypiorem. Wszystkie burgery śniadaniowe podawane są w maślanych bułkach. W ofercie śniadaniowej jest również Hummus Bowl czyli miska wypełniona hummusem, jajkiem sadzonym, grillowanymi cebulą i pomidorem, a także papryczką jalapeno, szczypiorem i zatarem.
Oferta śniadaniowa Pasibusa jest wprowadzana do lokali w: galerii Magnolia Park i Pasażu Grunwaldzkim we Wrocławiu, galerii Posnania w Poznaniu, Silesia City Center w Katowicach, Galerii Warmińskiej w Olsztynie, Galaxy Centrum w Szczecinie oraz Manufakturze w Łodzi. Wcześniej – w czerwcu br. marka burgerowni uruchomiła menu śniadaniowe w 2 wrocławskich lokalach działających w galeriach Wroclavia i Fashion Outlet we Wrocławiu.