19 sierpnia o godz.19.30 w restauracji L’Entre Villes w Sopocie odbędzie się z cyklu „Kulinarne Innowacje – Kitchen Art With The Greatest” kolacja live-cooking – Iluzja Kulinarna z Chefem Wojciechem Bartczakiem, zwycięzcą V edycji Hell’s Kitchen. Poradnik Restauratora jest patronem medialnym tego wydarzenia.
Menu by Wojciech Bartczak
ILUZJA
Przystawki
Leśny Czar
Mirabelka/Wasabi/Werbena
Bursztynowa Abstrakcja
Marchew/Rzodkiew/Bursztyn
Iluzja
Wędzone masło/Hyćka/Kakao
ZUPA
Morskie Złudzenie
Kalmar/Pomidor/Trawa Żubrowa
Danie
Mistyfikacja
Kulbin/Estragon/Kurki
Podniebny Omam
Gołąb/Pektyna/Lejkowiec
Deser
Fantazyjny Sad
Truskawka/Kardamon/Miód
Rezerwacje: +58 717 37 37, restauracja@entrevilles.pl