Kolacja wigilijna Klubu Szefów Kuchni

Aktualności

Kolacja wigilijna Klubu Szefów Kuchni

2 grudnia w restauracji U Wieniawy w Warszawie odbyła się kolacja wigilijna Klubu Szefów Kuchni.

Gości przywitał prezes KSK Jarosław Walczyk i Waldemar Hołówka. Podczas zebrania podsumowano rok działalności Klubu, przedstawili plan na nowy rok 2024, a także podziękowali partnerom za współpracę. Spotkanie to było także okazją do wręczania certyfikatów Klubu Szefów Kuchni nowym członkom m.in.: Leszkowi Krawczakowi (restauracja Ugotowani w Bydgoszczy) i Mateuszowi Śmiechowskiemu (restauracja Teatralna w Radomiu).

Natomiast po części oficjalnej wszyscy goście udali się na kolację przygotowaną przez gospodarza spotkania, czyli Krzysztofa Kowalskiego. Poradnik Restauratora uczestniczył w tym wydarzeniu.