8 października przy ul. Bema w Warszawie w 4 Senses – Sklep & Sala degustacyjna zamieni się w restaurację serwującą dania w zupełnych ciemnościach. Kolacja rozpocznie się od kieliszka szampana. Po krótkiej instrukcji „poruszania się” przy stole przystąpimy do kolacji składającej się z 6 dań, które ze względu na zabawę w trakcie kolacji pozostają tajemnicą. Przykładowe dania podawane podczas kolacji to: Przegrzebki w bazyliowym crustcie z musem limonowym, Szafranowe risotto z krewetką królewską, Babeczka z gorzkiej czekolady z nadzieniem z gorgonzoli w porto wina serwowane do kolacji, które dopełnią i wzbogacą smak potraw oraz próbki aromatów „Le Nez du Vin”.
Profesjonalną obsługę, prowadzenie spotkania, rozrywkę, opowieści o winie i kulinariach zapewni, zaopatrzony w noktowizor, Jerzy Kruk – reprezentant Polski na Mistrzostwach Świata Sommelierów, właściciel sklepu i sali degustacyjnej 4 Senses, prowadzący pierwszy VideoBlog o winie w Polsce.