Kolacja degustacyjna z okazji śledzika

Aktualności

Kolacja degustacyjna z okazji śledzika

02 marca 2022

1 marca w restauracji Konci by Sebastian Cichy odbyła się kolacja degustacyjna z okazji śledzika w takcie której została przeprowadzana licytacja na rzecz potrzebujących z Ukrainy.

Paweł Stawicki

Tuńczyk/awokado/ponzu/roszponka/wakame

Wojciech Harapkiewicz

Dorsz/fenkuł/cebulka perłowa/wędzony kawior/sos skorupiakowy

Tomasz Jakubiak

Karpatka z boczku/puree z selera i pasternaku/wasabi/sos z calvadosu

Marek Moskwa

Rabarbra/migdałowy biszkopt/lody tonka/marshmallow/truskawkowa galaretka/ciastko maślane

Sebastian Cichy

Chowder z małży/rafaello z wędzonego śledzia/ chrust z kiszonej kapusty/olej szczypiorkowy

Zuzanna Harapkiewicz

Tatar ze strusia

Elwira Pikuła.