W sobotę, 6 września, w wyjątkowej scenerii Zamku w Janowie Podlaskim odbyły się uroczyste obchody 25-lecia działalności firmy Sokołów S.A. oraz 50-lecia Oddziału Sokołów S.A. w Sokołowie Podlaskim. Uroczystość zainaugurował Prezes Zarządu, Przemysław Gostkiewicz. W wydarzeniu uczestniczyła również redakcja „Poradnika Restauratora”.
Jubileusz zgromadził licznych znamienitych gości, w tym przedstawicieli władz lokalnych, partnerów biznesowych, pracowników oraz byłe kierownictwo spółki – na czele z wieloletnim prezesem Bogusławem Miszczukiem i wiceprezesami firmy. Była to doskonała okazja do podsumowania dotychczasowych osiągnięć, przypomnienia bogatej historii przedsiębiorstwa oraz złożenia podziękowań wszystkim, którzy przyczynili się do jego rozwoju i sukcesów na przestrzeni lat.
Zwieńczeniem wieczoru był koncert Sylwii Grzeszczak.
Uznany Szef Kuchni Adam Chrząstowski
oprac.: K. Walkowiak
fot.: red. PH