Rano – śniadanie na tacy i do łóżka, w południe – OBIADanie za pół ceny, a wieczorem- zabawa w krytyka kulinarnego. Zagroda Bamberska szeroko otwiera bramy i zaprzyjaźnia się z Poznaniem.
Ranek od 7:00 do 13:00
Robimy obfite śniadania, w duchu bamberskiej gospodarności: obficie i w dobrej cenie, aby nasi goście rozpoczęli miło i pysznie dzień – zapowiada szef kuchni Sergiusz Hieronimczak. Chętnie dzielę się też przepisami na aksamitną owsiankę, twaróg bamberski i chleb, który wypiekamy. Bamberska gościnność zobowiązuje – śmieje się.
Mieszkańcy Jeżyc i Poznania mogą rano, po sąsiedzku zajrzeć do Zagrody na wyjątkowe śniadania serowane na tacy. Gościom hotelowym Zagroda serwuje śniadania nawet do łóżka. U Bambrów serowanych jest 5 różnorodnych zestawów śniadaniowych od aksamitnej owsianki z owocami, po jajko sadzone z kiełbasą bamberską, twaróg bamberski, oraz puszysty omlet z warzywami, a do tego warzywne i owocowe soki, herbaty ziołowe.
(w załączeniu pełne menu).
Południe do 13:00 do 16:00
OBIADanie za pół ceny to nowa promocja w Zagrodzie Bamberskiej. Od poniedziałku do piątku, od godziny 13 do 16 można zjeść danie główne z karty za pół ceny, a do tego spróbować kompotu z bamberskich owoców. Z jednym zastrzeżeniem, wybór zwierzęcia zagrodowego Szef kuchni pozostawił sobie: w poniedziałek – kaczka, we wtorek – kura, w środę – świnia, w czwartek – wół, a w piątek ryba. Promocja będzie obowiązywać do odwołania.
Ponadto świeżo wypieczony bambrzok czeka na gości, którzy podzielą się informacją o promocji na FB lub Instagramie.
Wieczór od 16:00 do 22:00
Na przedsmak nowego menu i zabawę w krytyka kulinarnego zapraszają szef kuchni Sergiusz i jego zespół. Od poniedziałku do piątku po godzinie 16 można zamawiać danie, którego jeszcze nie ma w karcie. Smak, wygląd i koncepcję potrawy będzie można przedyskutować z kelnerem lub bezpośrednio z kucharzem płacąc mniej;-) Opinie udzielane przez gości są premiowane 10 zł rabatu.