Obok jesiennych rarytasów w nowoczesnym i finezyjnym wydaniu chefa Purola, co tydzień w menu pojawi się danie, przygotowane przez niego w programie “Top Chef”, który można oglądać na antenie telewizji Polsat.
Tej jesieni w Blow Up Hall 5050 serwowane będą m.in. comber z sarny z puree kasztanowym z jarmużem, dynią i kurkami, bulion z kaczki z grzybami, kluskami majerankowymi, jarmużem i pasternakiem, górka cielęca na puree selerowym z cukinią, grzybami, karmelizowaną marchewką i sosem kawowo-czekoladowym, a na deser assiette ze śliwki.
Chef restauracji pięciogwiazdkowego hotelu Blow Up Hall 5050 bierze obecnie udział w programie „Top Chef”. Można go oglądać w środy o godz. 20.40 na antenie Polsatu. Dzień później, przygotowywane przez chefa Purola w programie danie pojawi się w menu restauracji i będzie w nim dostępne aż do następnego odcinka. W dniach 24-30 września będzie to pierś perliczki z arbuzem, brzoskwinią, musem czereśniowo-brzoskwiniowym i sosem poziomkowym.