Do 30 czerwca br. w poznańskiej restauracji Vine Bridge i Galeria Środka trwa nowa inicjatywa -Jedzmy bardziej. Każdy kto ma niegraniczoną wyobraźnie, lubi bawić się kolorem i formą oraz traktuje jedzenie jako sztukę może przesłać zdjęcie skomponowanego przez siebie dania. Najbardziej nowatorska propozycja zostanie narodzona jednodniowym szefowaniem w kuchni Vine Bridge z asystą szefów kuchni – Radosławem Nejmanem i Błażejem Gruszczyńskim.
– Pomysłem „Jedzmy bardziej” chcemy namówić na wspólne przekraczanie granic: na zabawę formą, która łączy piękno ze smakiem, stawiając na kreatywność i wrażliwość o których jeszcze nikt inny nie pomyślał. Może gotując znajdziecie radość odkrywania nowego. Lubicie zaskakiwać smakiem i formą przygotowanych potraw. Może wiecie jak w niekonwencjonalny niczym nie ograniczony sposób podać danie – mówi Jarosław Ludwicki, właściciel restauracji Vine Bridge.
Zdjęcia skomponowanych dań wraz z tytułem/podpisem należy nadsyłać do 30 czerwca br. na galeriasrodka@wp.pl
Organizator Galeria Śródka/Vine Bridge
Tel.6000 948 815
664 094 076