Tomasz Purol przy wsparciu Dominika Brodziaka, jako trenerzy będą czuwać nad czasem i planem rywalizacji podczas konkursu. Nie łatwe zadanie będzie miał również szef Adam Chrząstowski / President Academy Bocuse d’Or Poland, który zasiądzie w jury degustacyjnym wśród 20 czołowych szefów kuchni w Europie.
TEAM POLAND 2020:
Jakub Kasprzak candidate
Patryk Paczkowski – commis
Tomasz Purol – coach
Dominik Brodziak – II coach
Adam Chrząstowski / jury member
Jacek Krawczyk Team Manager
– Konkurs odbędzie się bez udziału publiczności. Mamy nadzieję i wierzymy w to, że cała polska gastronomia będzie oglądała nas online i trzymała za Jakuba i cały Team Poland kciuki oraz głośno kibicowała tak żeby 16 października o godzinie 17.15 (czasu estońskiego) przewodniczący jury szef Philip Tessier, który pamięta naszą selekcje 2019 wyczytał – Poland!!! – mówi Jacek Krawczyk Team Manager.
Zachęcamy do kibicowania NASZYM wirtualnie. Jakub Kasprzak stratuje 15 października o godz. 8:40 czasu polskiego.
Relacja na żywo:
www.bocusedorpoland.pl
www.facebook.com/bocusedorpoland/
W Tallinie o wejście do wielkiego finału w Lyonie powalczy 16 zespołów z Europy. Tylko 10 najlepszych teamów pojedzie w czerwcu do Francji.
oprac. red.
fot. materiały prasowe