Pod kierunkiem selekcjonera Sebastiana Krauzowicza, kapitana Bartosza Petera oraz pod okiem trenerów: Joanny Klimas-Profus oraz Janusza Profusa i Lecha Płucińskiego, juniorzy i seniorzy trenują wg ściśle opracowanego planu i zatwierdzonego menu. Podczas treningów korzystają z najwyższej jakości produktów oraz kulinarnej wiedzy i technik, które w tradycyjnie przygotowanej kuchni są nie do wykonania, zaplecze kulinarne Instytutu Transgourmet taką pracę umożliwia. Poniżej prezentujemy aktualny skład drużyn juniorów, seniorów oraz kategorii, z którymi zmierzą się w Stuttgarcie.
TRENERZY:
Sebastian Krauzowicz- Selekcjoner/Head Coach
Bartosz Peter-Team Captain
Joanna Klimas-Profus-Coach Pastry Section
Janusz Profus-Coach Pastry Section
Lech Płuciński-Consultant
KULINRNA KADRA SENIORÓW
Kategorie: Chefs Table, Show Piece, Hot Kitchen-Restaurant of Nation
Bartosz Peter-Captain
Michał Świerad-Pastry Chef
Mariusz Roch-Chef
Marcin Gruszka-Chef
Dawid Grucel-Chef
Michał Kuduk-Chef
Maciej Hippler-Chef
Adam Woźniak-Chef
Filip Cwojdziński-Chef
KULINARNA KADRA JUNIORÓW
Kategoria: Hot Kitchen-Restaurant of Nation
Emil Guzik-Chef
Damian Hirt-Chef
Daniel Warszawski-Chef
Adam Rzęski-Chef
Kamil Poćwiardowski-Chef
Krzysztof Kowalski-Chef
Karol Piotrowski-Chef
Mateusz Galbarczyk-Chef
Bartosz Wicherek-Chef
STARTY INDYWIDUALNE/PREZENTACJA I EKSPOZYCJA SZTUKI CUKIERNICZEJ
Angelika Chwyć-Pastry Chef
Renata Martyna-Pastry Chef