Innowacyjne przedsięwzięcie Targów Gastro-Hotel

Newsy

Innowacyjne przedsięwzięcie Targów Gastro-Hotel

22 maja 2012

Ideą Kuchni Mistrzów jest stworzenie na targach Gastro-Hotel miejsca wymiany myśli, uwag i spostrzeżeń, a także platformy biznesowej, na której odbywać się może prezentacja rozwiązań, produktów i usług na zasadach znanych z cross-sellingu, prezentacji kontekstowej oraz innych zaawansowanych, nowoczesnych narzędzi marketingowych, sprzedażowych i Public Relations.

Kuchnia Mistrzów będzie wydzielona strefą zaaranżowaną i przygotowaną przez Stowarzyszenie Małopolskich Kucharzy i Cukierników. Tematem przewodnim będzie Zapomniana Kuchnia Małopolski oraz Kuchnia Podhalańska a prezentować ją będą m.in. Marcin Polus, Rafał Dorociuk, Marek Galica, Andrzej Krężelok – Stowarzyszenie Małopolskich Kucharzy i Cukierników; Sylwester Lis – Hotel Bukovina w Bukowinie Tatrzańskiej; Kazimiera Staszel i Małgorzata Łabuz Hotel Zbójnicówka w Bukowinie Tatrzańskiej; Jan Wojtanek Karczma po Zbóju w Zakopanem we współpracy z Zespołem Szkół Hotelarsko-Turystycznych im Władysława Zamoyskiego w Zakopanem.

Do Kuchni Mistrzów na dyskusję o gastronomi, hotelarstwie i najnowszych trendach rynkowych przy wykwintnym poczęstunku zapraszamy wszystkich zawodowo związanych z branżą HoReCa, a zwłaszcza kucharzy, przedstawicieli organizacji kulinarnych, restauratorów oraz hotelarzy. Bez wątpienia Kuchnia Mistrzów stanie się doskonałą platforma wymiany myśli, komunikacji i transakcji biznesowych.

SZKOLENIA

30 maja – 1  czerwca br. na targach Gastro-Hotel w Zakopanym czeka na gastronomów i hotelarzy wiele ciekawych pokazów oraz szkoleń, m.in. dla menagerów, pokojowych, kelnerów, kierowników sali oraz kucharzy.

  • Zarządzanie w hotelarstwie i gastronomii – szkolenie dla kadry menadżerskiej
  • Pokój hotelowy wraz z łazienką – profesjonalne przygotowanie jednostki mieszkalnej dla gościa
  • Przyjęcia okolicznościowe w gastronomii – współczesne trendy.
  • Zaczynam na swoim
  • Savoir-vivre – dobre praktyki zachowania i postępowania wobec gości.
  • Indywidualne doradztwo efektywnego prowadzenia działalności hotelarskiej/ gastronomicznej

CIEKAWE POKAZY

Mistrzowski Pokaz Barmański! Płonące i świecące butelki, widowiskowy show, elementy pirotechniczne pozwolą pokazać Państwu spektakl inny niż wszystkie.

Pokazy kuchni tajskiej – degustacje zupy galangalowej

KONKURSY

Zapraszamy do promocji obiektów oraz do wspólnej zabawy poprzez udział w konkursie kulinarnym:

Kulinarna Uczta Gastro-Hotel z Markiem Widomskim – Kuchnie Świata -TEX-MEX

Konkurs nominowany do Kulinarnego Pucharu Polski.

Szczegółowy program znajdziecie Państwo na www.gastro-hotel.pl

 

ZAKOPANE

30 maja – 1 czerwca

środa, czwartek 10 – 17 ; piątek 10 – 15

Hala Sportowa

Zakopiańskie Centrum Edukacji dawne Technikum Tkactwa Artystycznego „SZPULKI”

ul. Kasprusie 35 a

Biuro targów Gastro-Hotel:  32 376 08 60