Ideą Kuchni Mistrzów jest stworzenie na targach Gastro-Hotel miejsca wymiany myśli, uwag i spostrzeżeń, a także platformy biznesowej, na której odbywać się może prezentacja rozwiązań, produktów i usług na zasadach znanych z cross-sellingu, prezentacji kontekstowej oraz innych zaawansowanych, nowoczesnych narzędzi marketingowych, sprzedażowych i Public Relations.
Kuchnia Mistrzów będzie wydzielona strefą zaaranżowaną i przygotowaną przez Stowarzyszenie Małopolskich Kucharzy i Cukierników. Tematem przewodnim będzie Zapomniana Kuchnia Małopolski oraz Kuchnia Podhalańska a prezentować ją będą m.in. Marcin Polus, Rafał Dorociuk, Marek Galica, Andrzej Krężelok – Stowarzyszenie Małopolskich Kucharzy i Cukierników; Sylwester Lis – Hotel Bukovina w Bukowinie Tatrzańskiej; Kazimiera Staszel i Małgorzata Łabuz Hotel Zbójnicówka w Bukowinie Tatrzańskiej; Jan Wojtanek Karczma po Zbóju w Zakopanem we współpracy z Zespołem Szkół Hotelarsko-Turystycznych im Władysława Zamoyskiego w Zakopanem.
Do Kuchni Mistrzów na dyskusję o gastronomi, hotelarstwie i najnowszych trendach rynkowych przy wykwintnym poczęstunku zapraszamy wszystkich zawodowo związanych z branżą HoReCa, a zwłaszcza kucharzy, przedstawicieli organizacji kulinarnych, restauratorów oraz hotelarzy. Bez wątpienia Kuchnia Mistrzów stanie się doskonałą platforma wymiany myśli, komunikacji i transakcji biznesowych.
SZKOLENIA
30 maja – 1 czerwca br. na targach Gastro-Hotel w Zakopanym czeka na gastronomów i hotelarzy wiele ciekawych pokazów oraz szkoleń, m.in. dla menagerów, pokojowych, kelnerów, kierowników sali oraz kucharzy.
- Zarządzanie w hotelarstwie i gastronomii – szkolenie dla kadry menadżerskiej
- Pokój hotelowy wraz z łazienką – profesjonalne przygotowanie jednostki mieszkalnej dla gościa
- Przyjęcia okolicznościowe w gastronomii – współczesne trendy.
- Zaczynam na swoim
- Savoir-vivre – dobre praktyki zachowania i postępowania wobec gości.
- Indywidualne doradztwo efektywnego prowadzenia działalności hotelarskiej/ gastronomicznej
CIEKAWE POKAZY
Mistrzowski Pokaz Barmański! Płonące i świecące butelki, widowiskowy show, elementy pirotechniczne pozwolą pokazać Państwu spektakl inny niż wszystkie.
Pokazy kuchni tajskiej – degustacje zupy galangalowej
KONKURSY
Zapraszamy do promocji obiektów oraz do wspólnej zabawy poprzez udział w konkursie kulinarnym:
Kulinarna Uczta Gastro-Hotel z Markiem Widomskim – Kuchnie Świata -TEX-MEX
Konkurs nominowany do Kulinarnego Pucharu Polski.
Szczegółowy program znajdziecie Państwo na www.gastro-hotel.pl
ZAKOPANE
30 maja – 1 czerwca
środa, czwartek 10 – 17 ; piątek 10 – 15
Hala Sportowa
Zakopiańskie Centrum Edukacji dawne Technikum Tkactwa Artystycznego „SZPULKI”
ul. Kasprusie 35 a
Biuro targów Gastro-Hotel: 32 376 08 60