II Edycja Konkursu Kulinarnego LIMITO

Newsy

II Edycja Konkursu Kulinarnego LIMITO

14 lutego 2011

Serwis internetowy Limito You Can Cook jest poświęcony w całości daniom z ryb i owoców morza. Znaleźć można tu ciekawe porady na temat przyrządzania ryb i owoców morza przygotowane przez Rafała Targosza, Ambasadora Kulinarnego marki Limito, Szefa Kuchni Hotelu Unicus w Krakowie.

Limito jeden z czołowych dostawców Ryb i Owoców morza na rynku oraz, Villa Dune w Sarbinowie oraz marka TaoTao zapraszają do udziału w konkursie kulinarnym dla profesjonalistów i amatorów. II Edycja ruszyła 14 lutego. W pierwszej edycji konkursu  udział wzięło ponad 65 osób, lista 6 wygranych została opublikowana na www.youcancook.pl

Aby wziąć udział w konkursie należy zalogować się na serwisie Limito You Can Cook i w formularzu konkursowym umieścić przepis i zdjęcie. Potrawy oceniane będą przez Internautów (na każdy przepis można głosować na stronie serwisu) oraz Jury złożone z przedstawicieli Limito, Villa Dune i Tan Viet.

Nagrodą główną jest majówka w Villa Dune w malowniczym Sarbinowie, do wygrania także ufundowane przez Tan Viet zestawy sosów i makaronów makaronów marki TaoTao oraz koszulki LIMITO. Konkurs potrwa do 15 kwietnia br. Potrawy oceniane będą przez Internautów (na każdy przepis można głosować na stronie serwisu) oraz Jury złożone z przedstawicieli LIMITO, Villa Dune i Tan Viet!