Hummus Love to smaki bliskiego wschodu w zasięgu ręki. Sam hummus jest punktem wyjścia dla wielu potraw znajdujących się w menu, a pasta wykonywana jest wedle oryginalnego izraelskiego przepisu. Na miejscu znajdują się także oryginalne smaki i aromaty w postaci: tahini, świeżych sałatek, laffy i arayis.
Wegetariańska kuchnia jest pełna zdrowia, kolorów, natury, oryginalnych połączeń smakowych. Sprawia to, że może dawać tylko pozytywną energię. To spowodowało, że zdecydowaliśmy się na wprowadzenie tego konceptu do wysp Redberry. Doskonale wpisuje się w naszą filozofię, jaką jest przede wszystkim zdrowe odżywianie oraz czerpanie radości z jedzenia – mówi Urszula Baranowska, specjalista ds. żywienia Redberry.
Koncept wyróżnia się tym, że wszystkie potrawy są przygotowywane na oczach gości. Łączą w sobie fuzję smaków wegetariańskich składników oraz ziół i przypraw prosto z Izraela czy Libanu.