21 listopada, w szkole kulinarnej Ashanti w Łodzi, odbędzie się kolejne wydarzenie w ramach Akademii Hochland Professional. Tym razem Hochland Polska wraz z Hochland Polska Professional i Maciejem Rosińskim zapraszają na warsztaty kulinarne Burgery i słodki Street Food.
Maciej Rosiński to cukiernik, szef kuchni, autor książek o nowoczesnym cukiernictwie, wykładowca na Chocolate Academy i Międzynarodowej Szkole Kulinarnej Ashanti, a także Akademii Hochland Professional. Podczas zaplanowanych warsztatów kucharze i restauratorzy będą mogli dowiedzieć się od niego, jak stworzyć burgera doskonałego, który podbije serca oraz zaskoczy słodkimi wariacjami Street Foodowymi!
Dzięki warsztatom będzie można podnieść jakość dań, zwiększyć zyski i stworzyć ofertę, która wyróżni lokal, a także odkryć nowe trendy kulinarne, poznać sekrety użycia serów Hochland w nowatorski sposób i wzbogacić menu o wyjątkowe propozycje dla gości – zachęca Jacek Wyrzykiewicz, PR & Marketing Services Manager w Hochland Polska.
Zapisy na warsztaty Burgery i słodki Street Food już ruszyły, a wszelkie informacje na temat szkoleń Masterclass dostępne są na stronie: www.warsztaty-hochland.pl.