Od września w ofercie Domino’s Pizza możemy znaleźć dwa nowe smaki z zupełnie niespotykaną kombinacją składników. Przedstawiamy wschodzące gwiazdy nowego sezonu – Mexicanę oraz Tropicanę, które rozgrzeją w coraz zimniejsze wieczory. Prawdziwi entuzjaści pizzy nie mogą przegapić premiery sezonu!
Mexicana to pierwsza w Polsce pizza, w której główną rolę odgrywa kaktus, a prawdziwie ostrego charakteru nadają papryczki jalapenos. Wraz z pierwszym kęsem przenosimy się do Ameryki Środkowej, gdzie nasze kubki smakowe zostają poddane prawdziwej eksplozji smaków. Uhonorowaniem uczty są nachosy, które wzbogacają południową mieszankę składników.
Drugą, nową pozycją w menu Domino’s Pizza jest Tropicana. To zupełnie nietypowa odsłona pizzy pepperoni, w której tradycyjny, lekko pikantny smak zostaje przełamany słodką nutą ananasa. Niebanalne połączenie przypadnie do gustu wszystkim tym, którzy szukają odmiany od standardowych propozycji serwowanych w pizzeriach.
Kreatorom nowych smaków w Domino’s Pizza można tylko pogratulować odwagi w łączeniu oryginalnych składników najwyższej jakości, pochodzących z całego świata, wraz z niezmiennie dobrą, oryginalną mozzarellą Galbani.