Każdy właściciel biznesu z branży gastronomicznej i każdy szef kuchni wie, że w jego pracy najważniejszy jest smak. Rozwijają oni swoje umiejętności po to, aby z dań wydobyć to „coś”, co powoduje, że ich jakość jest zaskakująca. Bo przecież o to właśnie chodzi – o zaskoczenie swoich gości niepowtarzalnością doznań smakowych, a smak powstaje dzięki odpowiedniemu zastosowaniu dobrej jakości produktów, sprzętu i umiejętnemu wykorzystaniu wiedzy.
23-25 marca 2023 r. w EXPO XXI w Warszawie odbędzie się nowe wydarzenie w branży HoReCa, które jest wyjściem na przeciwko właścicielom restauracji i firm cateringowych zaangażowanym w ich rozwój. GastroTargi SMAKKi, bo o nich mowa, to impreza targowa, która stanie się najważniejszym wydarzeniem na mapie eventów w branży.
Organizatorzy wydarzenia zapewnią jego uczestnikom dostęp do najnowszej oferty dostawców oraz do wiedzy, którą dzielić się będą uznani eksperci branży. Myślą przewodnią targów jest ich kompleksowość. To dzięki niej znajdą tam coś dla siebie zwiedzający reprezentujący firmy cateringowe, małe gastrobiznesy i restauracje fine-diningowe.
Restauracja i firma cateringowa to organizacja, w której, aby uzyskać zadowolenie gościa, musi dobrze działać wiele elementów. To wymaga doświadczenia, wiedzy, wysokiej jakości produktów oraz sprzętu i urządzeń gastronomicznych. GastroTargi SMAKKi powstały właśnie po to, aby właściciele takich firm mogli te elementy rozwijać. Na targach będziemy integrować różne obszary gastronomii. Jesteśmy przekonani, że całościowe podejście do branży będzie wspaniałych pomysłów i wartościowych relacji, które przyniosą kolejne sukcesy odwiedzającym nasze targi – zapewnia Grzegorz Sendor, prezes spółki Space4Trade organizującej to wydarzenie.
Więcej na smakki.pl