Gastro Meeting to cykliczna konferencja, podczas której eksperci i praktycy branży gastronomicznej mają okazję, by wymienić się wiedzą i doświadczeniem oraz dyskutować na ważne, zawodowe tematy. To również doskonała okazja do zdobycia nowych kontaktów biznesowych w ramach Business Speed Dating – ekspresowych spotkań restauratorów i dostawców produktów/usług dla branży HoReCa. Najbliższa konferencja odbędzie się 19 listopada 2018 r. w DoubleTree by Hilton Hotel & Conference Centre Warsaw.
Do udziału w konferencji zapraszamy wszystkie osoby ściśle związane z branżą gastronomiczną – zarówno szefów kuchni, właścicieli i menadżerów lokali gastronomicznych, jak i firmy, które dostarczają produkty i usługi branży HoReCa.
Uczestnictwo w konferencji jest bezpłatne dla osób zarządzających restauracjami – wystarczy się zarejestrować.
Podczas każdej edycji konferencji Gastro Meeting porusza się istotne zagadnienia związane z funkcjonowaniem lokali gastronomicznych – rozmawia o problemach, sukcesach, nowinkach z branży gastronomicznej. Inspiracją tematów spotkań są sami uczestnicy, którzy dzieląc się z nami swoimi przemyśleniami, wiedzą i problemami, sygnalizują o tym, co dla prowadzenia biznesów jest w danym momencie istotne i wymaga dyskusji.
Wiosenna edycja konferencji będzie poświęcona tematyce:
– radzenia sobie z sytuacjami kryzysowymi,
– różnorodnych aspektów prawnych związanych z prowadzeniem lokalu,
– problemów z rekrutacją pracowników,
– efektywnego zarządzania personelem,
– podnoszeniu skuteczności działań marketingowych – zarówno tych online, jak i offline,
– obsłudze gościa,
– najnowszym trendom w gastronomii, inspiracjom,
– fuckup story.