Na targach Gastro-Hotel w Mikołajkach 18 kwietnia – 20 kwietnia czeka na gastronomów i hotelarzy wiele ciekawych pokazów oraz szkoleń, m.in. dla menagerów, pokojowych, kelnerów, kierowników sali oraz kucharzy.
- Zarządzanie w hotelarstwie i gastronomii – szkolenie dla kadry menadżerskiej
- Pokój hotelowy wraz z łazienką – profesjonalne przygotowanie jednostki mieszkalnej dla gościa.
- Przyjęcia okolicznościowe w gastronomii- nowoczesne trendy.
- Zaczynam na swoim
- Savoir-vivre – dobre praktyki zachowania i postępowania wobec gości.
- Indywidualne doradztwo efektywnego prowadzenia działalności hotelarskiej/gastronomicznej
- Wino w gastronomii
- Bezpieczeństwo żywności z elementami systemu HACCP
CIEKAWE POKAZY
SPEED BAR – SHOW BARMAŃSKIE KRZYSZTOFA DRABIKA
CARVING
SZTUKA RZEŹBIENIA W OWOCACH I WARZYWACH
KONKURSY
Zapraszamy do promocji obiektów oraz do wspólnej zabawy poprzez udział w konkursie kulinarnym:
Kulinarna Uczta Gastro-Hotel z Markiem Widomskim – Kuchnie Świata -TEX-MEX (konkurs nominowany do Kulinarnego Pucharu Polski)
Szczegółowy program znajdziecie Państwo na www.gastro-hotel.pl
MIKOŁAJKI
18 kwietnia – 20 kwietnia
Hala Sportowa przy SP
ul. Jana Pawła II 1
środa – czwartek 1000 – 1700
piątek 1000-1500
Tel. 32 376 08 60 targi@gastro-hotel.pl