28-30 listopada br. na targach Gastro-Hotel w Karpaczu (Hala Sportowa przy ZSLiMS, Karpacz Górny ul. Gimnazjalna 6a) czeka na gastronomów i hotelarzy wiele ciekawych pokazów oraz szkoleń, m.in. dla menagerów, pokojowych, kelnerów, kierowników sali oraz kucharzy.
Dariusz Kuźniak zaprasza na magiczny pokaz kuchni molekularnej. Kuchnia molekularna oparta jest przede wszystkim na bazie produktów naturalnych, a „wyczarować” w niej można np. kawior z marchewki, lody ogórkowe, miętowy herbaciany makaron, itd. Jest to nowość w polskiej gastronomii. Celem pokazu jest ukazanie jak można otrzymać czyste smaki nietypowymi sposobami i często w bardzo zaskakujących zestawieniach.
Krzysztof Drabik zaprasza na swoje spektakularne barmańskie show, które ukaże inne oblicze zawodu barmana. Jego pokazy tak jak on są innowacyjne, eleganckie, pełne dynamiki i profesjonalizmu. Cechuje go pomysłowość, elastyczność i pracowitość.
Zawodowych kucharzy zapraszamy do spróbowania swych sił w konkursie Kulinarna Uczta Gastro-Hotel z Markiem Widomskim -Sudecka Kuchnia Regionalna.
Szczegółowy program na www.gastro-hotel.pl