Galicyjskie Smaki Wczoraj, Dziś i Jutro  – lista uczestników konkursu

Wydarzenia

Galicyjskie Smaki Wczoraj, Dziś i Jutro – lista uczestników konkursu

19 czerwca 2017

Spośród nadesłanych zgłoszeń Kapituła 4. edycji Konkursu Kulinarnego Galicyjskie Smaki Wczoraj, Dziś i Jutro do udziału zakwalifikowała następujące ekipy kucharskie:

KATEGORIA PROFESJONALIŚCI

Patryk Stanewicz i Józek Pojasek – Hotel Teodorka

Kasper Czop i Mateusz Płodzień – Hotel Sokół

Marcin Ćwik i Piotr Benedyk – Hotel Puro

Marcin Nieznaj i  Michał Kulpiński – Hampton by Hilton

Jakub Rusinek i Jacek Pałys – Hotel Rzeszów Restauracja „Oranżeria”

Sławomir Saguła i Łukasz Jędrzejewski –        Rezydencja Gubałówka

Grzegorz Misina i Damian Rusek – Nine Kitchen

Grzegorz Adamarek i Michał Łakomy – Hotel Blue Diamond

Artur Lenczewski  i Karol Rusiłowicz –   Hotel Pięć Dębów

KATEGORIA PROFESJONALIŚCI – EKIPY REZERWOWE

Dariusz Cygan i  Łukasz Boreczek – Restauracja Piano

Beata Słomianna i Jakub Sytykiewicz – Hotel Herbarium

Wszystkie ekipy, które zakwalifikowały się do 4. edycji Konkursu Kulinarnego Galicyjskie Smaki Wczoraj, Dziś i Jutro powinny do dnia 24 czerwca dokonać potwierdzenia uczestnictwa w Konkursie. Potwierdzenie należy przesłać drogą elektroniczną na adres : szczygielski.piotr@interia.pl

Nienadesłanie potwierdzenia w wyznaczonym terminie spowoduje wykluczenie ekipy z Konkursu i zastąpienie jej ekipom rezerwową.

Organizatorzy przypominają jednocześnie, że z dniem 24 czerwca upływa termin nadsyłania listy zapotrzebowania obowiązkowych produktów Konkursowych.