Spośród nadesłanych zgłoszeń Kapituła 4. edycji Konkursu Kulinarnego Galicyjskie Smaki Wczoraj, Dziś i Jutro do udziału zakwalifikowała następujące ekipy kucharskie:
KATEGORIA PROFESJONALIŚCI
Patryk Stanewicz i Józek Pojasek – Hotel Teodorka
Kasper Czop i Mateusz Płodzień – Hotel Sokół
Marcin Ćwik i Piotr Benedyk – Hotel Puro
Marcin Nieznaj i Michał Kulpiński – Hampton by Hilton
Jakub Rusinek i Jacek Pałys – Hotel Rzeszów Restauracja „Oranżeria”
Sławomir Saguła i Łukasz Jędrzejewski – Rezydencja Gubałówka
Grzegorz Misina i Damian Rusek – Nine Kitchen
Grzegorz Adamarek i Michał Łakomy – Hotel Blue Diamond
Artur Lenczewski i Karol Rusiłowicz – Hotel Pięć Dębów
KATEGORIA PROFESJONALIŚCI – EKIPY REZERWOWE
Dariusz Cygan i Łukasz Boreczek – Restauracja Piano
Beata Słomianna i Jakub Sytykiewicz – Hotel Herbarium
Wszystkie ekipy, które zakwalifikowały się do 4. edycji Konkursu Kulinarnego Galicyjskie Smaki Wczoraj, Dziś i Jutro powinny do dnia 24 czerwca dokonać potwierdzenia uczestnictwa w Konkursie. Potwierdzenie należy przesłać drogą elektroniczną na adres : szczygielski.piotr@interia.pl
Nienadesłanie potwierdzenia w wyznaczonym terminie spowoduje wykluczenie ekipy z Konkursu i zastąpienie jej ekipom rezerwową.
Organizatorzy przypominają jednocześnie, że z dniem 24 czerwca upływa termin nadsyłania listy zapotrzebowania obowiązkowych produktów Konkursowych.