26 czerwca br. w Warszawie, odbędzie się FOODCAMP – pierwsze w Polsce otwarte spotkanie typu barcamp dla przedstawicieli branży gastronomicznej.
Założeniem spotkań typu barcamp jest swobodna wymiana myśli, nastawienie na warsztatowy charakter, a przede wszystkim otwarta atmosfera wyzwalająca pozytywną energię i swobodny przepływ wiedzy. FOODCAMP nie będzie inny – 12 żywiołowych prezentacji dotyczących szeroko pojętego marketingu w gastronomii, identyfikacji, trendów kulinarnych oraz kilka paneli dyskusyjnych z właścicielami niesamowitych klubów kulinarnych czy restauracji.
Wśród pierwszych potwierdzonych Ekspertów można znaleźć m.in. Annę Robotycką z AmRest, która opowie o tym jak małym kosztem można wygenerować potężne efekty, Macieja “Mediafuna” Budzicha, który opowie o zasadach współpracy z Blogerami, Tomka Milera z Open-Bar.pl, który jest dowodem że Polacy potrafią zdobyć YouTube, Mikołaja Lompę oraz Witolda Zalewskiego z Conceptteam, którzy opowiedzą o trendach w kuchni światowej oraz o rebrandingu strategicznym z którym mają do czynienia na co dzień oraz Tomasza Dalacha z Gruper.pl, który opowie o modzie na zakupy grupowe – także w branży gastro – i jak można z niej skorzystać. A to nie wszyscy…
Spotkanie odbędzie się w sali konferencyjnej OSiR na ulicy Polnej 7a w Warszawie. Start od godz. 12. Wstęp wolny (wymagana rejestracja)
Zapisy na FOODCAMP http://foodcamp.pl/p/zapisy
Organizatorem FOODCAMP jest Fundacja Polak 2.0, organizator wielu rozpoznawalnych inicjatyw związaną z branżą internetową, m.in. Democamp, Shopcamp, Bridgecamp, Hackfest.
Więcej informacji udziela: Sebastian Pabiszczak / fundacja@polak20.pl / 0 602 825 605
Poradnik Restaurtora jest patronem medialnym imprezy.